PREDSTAVA JE ODPOVEDANA

BOEING-BOEING

PREDSTAVA JE ODPOVEDANA

PREDSTAVA JE ODPOVEDANA

četrtek, 15. decembra 2022, ob 20.00

Spoštovani obiskovalci, žal smo od ponudnika predstave Špas teatra prejeli odpoved gostovanja predstave Boeing Boeing, napovedane 15. decembra 2022, ob 20.00. Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo.


Besedilo: Marc Camoletti.

Režija: Vinko Moderndorfer.

Igrajo: Gorka Berden, Jan Bučar, Lea Cok, Gregor Podričnik, Vesna Slapar, Inti Šraj.

PRIPNITE SI PASOVE, POLETELI BOMO! Poletite nazaj v sladka, svobodno misleča 60-ta in neonesnaženo ozračje najbolj sočne situacijske komedije, polne zmešnjav in zamenjanih identitet  – zagotavljamo vam, da se boste smejali naglas!

V prestolnici ljubezni, Parizu, je skrit mali apartma, v katerem živi arhitekt Bernard. Z izjemno geometrično natančnostjo žonglira s prihodi in ljubezenskimi uricami s kar tremi atraktivnimi stevardesami. Francozinja, Američanka in Nemka sicer letijo za različne letalske družbe, a ga navdušeno obiskujejo, on pa se med tem uri v kombinatoriki in skrbno načrtuje njihove pristanke in polete. Vse dokler svet ne spozna novih hitrih boeingov.

Bernardov skrbno sestavljeni urnik se poruši do temeljev, njegova ne-tako-kot-on-navdušena in netako-kot-stevardese prikupna hišna pomočnica mu situacije pač ne olajšuje. Ko se nekega dne trio stevardes sočasno znajde v stanovanju, ko Bernarda obišče še v ljubezni kot jabolko nezrel prijatelj iz otroštva Robi, je kaos popoln, katastofa pa neizbežna.

Stevardese so vilinska bitja, a če jih je preveč … je to čisto preveč!