KONCERT OB 30-LETNICI KOSOVELOVEGA DOMA SEŽANA

LAIBACH

pet, 20. avgusta 2021, ob 21.00
Cena: 45 (v predprodaji) / 55 (na dan dogodka) €
KUPI VSTOPNICO

LAIBACH je mednarodno najbolj uveljavljena slovenska glasbena in večmedijska skupina, ustanovljena 1. junija 1980 v Trbovljah. Imela je več kot 1000 koncertov po vsem svetu, prodala pa je tudi več kot milijon plošč. Poleg glasbe se izraža še s pomočjo oblikovanja, slikarstva, videa in ostalih umetniških praks. Njen glasbeni izraz združuje različne žanre, od eksperimentalnega industrijskega zvoka, do simfoničnega, t.i. militantnega klasicizma in elektronske glasbe. So utemeljitelji retroavantgardne umetniške smeri in soustanovitelji gibanja Neue Slowenische Kunst (NSK, 1984-1992).

https://www.laibach.org/

Vstopnina:
– v predprodaji 45 EUR
– na dan dogodka 55 EUR
– popustov ni.

Do dneva koncerta bo v prodaji 250 vstopnic, preostale pa eno uro pred koncertom.
Vračilo denarja za že kupljene vstopnice – razen v primeru odpovedi koncerta – ni mogoče.

Število obiskovalcev in izvajanje ukrepov za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 bo odvisno od na dan koncerta veljavnih ukrepov v skladu z odlokom, ki ureja začasne ukrepe, zato vas prosimo, da upoštevate navodila zaposlenih. Sedišča ne bodo oštevilčena, vsekakor pa bodo označena.

Koncert bo v amfiteatru.  Oblecite se vremenu primerno.
Če bo vreme slabo, se koncert prestavi na soboto, 21. avgusta 2021. Če bo vreme slabo tudi v soboto, bo koncert odpovedan, denar pa bomo vračali – prosimo, shranite tudi račun od kupljenih vstopnic.
Sedežni red pri nakupu prek spleta NE VELJA.