Spletni dogodek, FB Kosovelov dom Sežana.

Stand-up in Sežana: Brezmejni komični spletni večer #3

sob, 27. februarja 2021, ob 20.00

Spletni dogodek, FB Kosovelov dom Sežana.

Klemen Bučan se je s showbiznisom prvič srečal na snemanju filma “Tu pa tam”, kjer je odigral vlogo Buddhe, enega od štirih glavnih junakov. Nadaljeval je s predstavo “Izbrisani”, leta 2006 pa je imel svoj prvi Stand up nastop. Ker je zabaven, energičen, lahko pa tudi resen, je kmalu postal zelo priljubljen povezovalec dogodkov, svoj “dar govora” pa je 5 let pilil tudi ob radijskem mikrofonu. Leta 2016 se je Klemen kot voditelj prebil tudi na televizijo. Začel je z oddajo “Bitka Parov” na POP TV, nadaljeval s talk show-om “Survivor na robu preživetja”, nato pa začel snemati športno oddajo “Dan za trening”, katere 1. del se je lani že predvajal na Kanalu A.

Mladen Pahović se že dlje časa udejstvuje svetu stand up komedije, uveljavil pa se je v skupini Komikaze. Primorec je svojo kariero stand up komika začel nekaj let nazaj pri projektu Ceu smeh, kasneje pa je bil aktiven član kranjskega Boom teatra. Danes aktivno sodeluje pri mnogih drugih projektih, kot so na primer šov NaVal smeha, predstava Banzaaaj, razne oglaševalske akcije itd.. Pahovič je sicer znan kot moški z “nizkim čelom in visoko toleranco,” njegovi nastopi pa so izjemno dinamični. Med zabavanjem občinstva na odru najraje pripoveduje o spolnosti, dolžan pa ne ostane niti slovenski glasbeni sceni.

Rok Škrlep je stand up komik, improvizator, moderator in popotnik. Ne nujno v tem vrstnem redu. Prihaja iz novega vala stand up komedije, vendar je kljub svoji mladosti od leta 2013 nanizal že več kot 300 stand up in improvizacijskih nastopov. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Obožuje družbeno kritiko in humor na drugo žogo. V zadnjih letih se posveča tudi glasbeni komediji, glasbene vložke pa vse raje prakticira tudi na odru. Med drugimi ste ga lahko videli v predstavah “Rock’n’roll” in “Peti element”, v katerih je s Tinom Vodopivcem in Janom Kreuzerjem navduševal po vseh slovenskih odrih. Trenutno ga lahko med drugim gledate tudi v lastni popotniški komediji “Svetovne fore”.