USEKANO

Freaky

pet, 4. junija 2021, ob 20.00
Cena: 5 €
KUPI VSTOPNICO

Komična grozljivka, ZDA, 2020, 102 minuti.

Režija: Christopher Landon
Igrajo: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck idr.

Sedemnajstletna Millie Kessler skuša le preživeti krvoločne razrede srednje šole Blissfield High in krutost priljubljene množice. Toda ko postane najnovejša tarča zloglasnega serijskega morilca v mestu, njeno zadnje leto na srednji šoli postane njena najmanjša skrb. Ko se zaradi mističnega starodavnega bodala Mesar in Millie prebudita v telesih drug drugega, Millie izve, da ima natanko 24 ur časa, da svoje telo dobi nazaj, preden bi menjava teles postala trajna in bi bila za vedno ujeta v telesu manijaka srednjih let. Edina težava sedaj je, da je Millie videti kot visoki morilski psihopat, ki ga lovi celo mesto, medtem ko je dejanski morilec videti kot ona in ima svoje načrte za pokol na šolskem plesu. S pomočjo svojih prijateljev – Nyle, Joshue in simpatije Bookerja bo Millie v bitki s časom, da obrne prekletstvo, medtem ko morilec ugotovi, da je imeti žensko najstniško telo odlična krinka za pokol na prihajajočem plesu.

(Več o filmu.)

(Obiščite naš SPLETNI KINO.)

Vstopnina (na spletu je mogoč le nakup vstopnic po redni ceni):
– redna cena: 5 EUR
– mladi do 26. leta starosti, invalidi, brezposelni in upokojenci (z dokazilom): 4,50 EUR.

Opozorilo:
Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede testiranja, cepljenja oziroma prebolevnosti.
Obvezno je nošenje zaščitnih mask.