VEČ ALI MANJ – VEČER STAND-UP KOMEDIJE

sob, 5. junija 2021, ob 20.00
Cena: 8, 10, 12 €
KUPI VSTOPNICO

Po kataklizmičnem in apokaliptičnem letu, tako za skupnost kot za posameznike, tako za zdravje kot za kulturo, se odrska komedija vrača – na oder. V Kosovelov dom Sežana na premiero dogodka v živo prihaja 5 komikov, od tega štirje gostje – Klemen Bučan, Mladen Pahović, Sašo Stare in Rok Škrlep – ter en gostujoče-domači gostitelj, emigrant iz Ljubljane in imigrant v Sežano, tehnik v Lipici in kolesar na pavzi – Peter Šanović. Premierno bodo komično njivo zaorali štirje težko-kategorniki tako po duši kot po karakterju, ki prihajajo iz treh tujcem težko izgovorljivih krajev, kmalu pa se jim bodo pridružile še prijateljice in prijatelji iz drugih in morda celo lepših krajev!

Preverite, koliko svežega materiala se je komikom nabralo v dobrem letu, kako se sliši nekaj izrečeno v živo na odru in ugotovite, če je svet sploh še lahko spet smešen, in sicer v soboto, 5. junija, ob osmih zvečer na lesenem odru Kosovelovega doma Sežana.
V živo.
Brez interneta.
V živo živo.
Stand-up v živo.
Na odru.
Res.

Vstopnina:
– v predprodaji: 10 EUR
– na dan predstave: 12 EUR
– za šolarje: 8 EUR.

Opozorilo:
Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede testiranja, cepljenja oziroma prebolevnosti.
Obvezno je nošenje zaščitnih mask.