> domov >
V OBJEMU DRUŽINE NASTAJA SVET
Mavrica-center za družino Sežana
Sklop predavanj/Posamezno predavanje
četrtek, 8. november 2018, ob 18:00
DRUŽINA-ODNOSI-VZGOJA
cena: 12 € - 29 €
Spletna prodaja vstopnic

JESENSKI TRIS PREDAVANJ POZITIVNE PSIHOLOGIJE

Dr. ALEKSANDER ZADEL, četrtek, 11. 10. 2018 ob 18.00

Dr. Aleksander Zadel univ. dipl. psiholog in specialist klinične psihologije zanimivo in odlično povezuje teorijo s praktičnimi primeri iz vsakdanjega življenja. Na njegovih predavanjih se vedno zbere množica občinstva. Z nami bo razmišljal o odgovornosti in samostojnosti v družini. Zakaj kljub temu, da se vsi trudimo, da bi razvili te lastnosti, okoli sebe vidimo toliko ljudi, za katere bi težko rekli, da so odgovorni, samostojni in samozavestni ? Dr. Aleksander Zadel je avtor razprodane knjige prav na to tematiko - Dva obraza enega sveta in knjige Tretji obraz, priročnika v katerem iz lastnih izkušenj svetuje kako bolje razumeti otroke in samega sebe v odnosu do otrok.

Dr. ALENKA REBULA TUTA, četrtek, 8. 11. 2018 ob 18.00

Dr. Alenka Rebula Tuta posebno senzibilno obravnava vzgojna in psihološka vprašanja in je v slovenskem prostoru vedno bolj prepoznavna na področju osebne rasti, urejanja odnosov, vzgoje in samovzgoje, o čemer govorijo tudi številni ponatisi njenih knjižnih del – Globine, ki so nas rodile, Vera vase, Blagor ženskam, Sto obrazov notranje moči… Z njo bomo razmišljali, kakšno družino potrebuje otrok, da bo uspešno jadral na razburkanem morju sedanjega časa ter kako iz obdobja v obdobje biti družina, ki se spreminja in ostaja vedno povezana.

Dr. CHRISTIAN GOSTEČNIK, sobota, 1. 12. 2018 ob 18.00

Dr. Christian Gostečnik je doktor klinične psihologije, doktor psihologije, doktor teologije, družinski in zakonski terapevt in direktor Frančiškanskega družinskega inštituta. Njegova predavanja vedno navdušujejo, saj mu med predavanjem preko igre vlog pomagata zakonca v vlogi sina in hčere, ki simulirata različne družinske prizore ali zakonske težave. Pravi, da drug drugega težko spreminjamo, vedno pa lahko spremenimo odnose, ki vladajo v družini. Njegove knjige Srečal sem svojo družino, Me imata kaj rada, So res vsega krivi starši, Je res vsega kriv partner in številne strokovne knjige so izredno brane in iskane. Dr. Christian Gostečnik bo v prazničnem decembru zaključil sklop predavanj in bo spregovoril tudi o doživljanju praznikov v družini.

Organizator:

CDM, zavod za pomoč in svetovanje o odnosih, vzgoji in življenjskem slogu; Cesta na Lenivec 28, 6210 Sežana

Vstopnina in vstopnice:

Vstopnica za posamezno predavanje: 12,00 EUR.

Abonma treh predavanj za eno osebo: 29,00 EUR.

Abonma treh predavanj za par (dve osebi): 50,00 EUR (nakup abonmaja za dve osebi je mogoč samo na blagajni Kosovelovega dom Sežana).

Nakup abonmajske vstopnice za eno ali dve osebi je možen samo do vključno 11.10.2018.

Abonmajska vstopnica bo ena in bo omogočala vstop na vsa tri predavanja, zato jo je potrebno hraniti do konca zadnjega predavanja.

 Ni sedežnega reda.

 koledar prireditev
< APRIL 2019 >
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
FB Kosovelov dom

Združenja:
ZKDRP
ZKDRP

Kosovelov dom Sežana podpirajo:
Občina Sežana
MIZKS
ITA-SLO

Generalni medijski pokrovitelj:
RTV Koper-Capodistria - RADIO KOPER
Radio Koper

Članstvo v drugih združenjih:
KUDUS

Organiziramo - sodelujemo:
Echos

Kosovelov Dom Sežana © 2011 - Produkcija: Digital iN