> domov >
POREDNA VIVI
King Kong teater
glasbena monokomedija
ponedeljek, 31. avgust 2020, ob 20:30
v amfiteatru
cena: 10 € - 13 €
Spletna prodaja vstopnic

Poredna Vivi

Vivian je prostitutka, ki se je za svoj poklic odločila iz praktičnih razlogov. Lahko bi postala karkoli drugega, vendar delo najrajši opravlja leže in od doma.
Za dobro plačilo je vedno pripravljena sodelovati, ima pa svoja načela, od katerih ne odstopa, tudi če se svet poruši na glavo. Je bonvivan, življenje jemlje z nenasitnim apetitom in mu vedno znova nazdravlja z viskijem in z vsakim naslednjim kozarčkom ga ima raje. Vendar se njen moto ‘viski v stiski’ z vsakim kozarčkom več, bolj maje in potlačena resnica bolj na glas kriči. Pijana od alkohola in njene mladostne neuslišane ljubezni do homoseksualnega moškega, se zateče k terapevtu, kjer na koncu spozna, da sta za ljubezen vendarle potrebna samo dva.

 

Lara Janković
igralka, šansonjerka, voditeljica

Lara Janković je profesionalna igralka, ki jo poznamo z gledaliških desk številnih teatrov ter slovenskih filmov in nanizank. S svojim razkošnim talentom pa ne navdušuje samo kot izjemna igralka, temveč tudi kot odlična pevka in voditeljica razvedrilnih oddaj ter raznih prireditev.
Za svoj izjemni igralski in ustvarjalni opus je prejela mnoge nagrade, ki pričajo o njeni odličnosti. Leta 1997 je na Borštnikovem srečanju prejela nagrado za mlado igralko in Zlato paličico na Festivalu otroških predstav, nagrado Združenja dramskih umetnikov za umetniške dosežke v letu 2004, na Dnevih komedije 2005 in 2013 je bila izbrana za komedijantko večera, na 33. mednarodnem festivalu »Pantomime i monodrame« v Zemunu 2008, je prejela zlato odličje za najboljšo monodramo (» Kot jaz, posvečeno Edith Piaf«) in istega leta nagrado za igro na festivalu »Zlati Vitez« v Moskvi, za taisto monodramo ter 2012 vse primorska nagrada Tantadruj za vloge (Eva v Parole, Parole, Carmela v Ay, Carmeli in Diana v Filumeni Marturano) v sezoni odigrane v Gledališču Koper.

 

Ustvarjalci predstave:

Igra: Lara Janković.
Besedilo: Matej Mijatović.
Režija: Matej Mijatović.
Dramaturgija: Nina Šorak.
Glasba: Matej Mijatović, Bobby Darin.
Glasbeni aranžmaji: Nino de Gleria, Joži Šalej, Blaž Celarec.
Foto: Urška Premik.
Prevod v primorščino: Lara Janković.

 

Če bo vreme slabo, bo predstava v Veliki dvorani.

Vstopnina:
- redna cena: 13 EUR
- abonenti Kosovelovega doma Sežana, dijaki, študenti – 10 EUR
- upokojenci: 12 EUR.

Opozorilo: v predprodaji je na razpolago le 110 vstopnic. Po spletni prodaji lahko kupite le posamezne vstopnice – vsi, ki bi želeli sedeti skupaj, lahko vstopnice rezervirate oz. 

koledar prireditev
< NOVEMBER 2020 >
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FB Kosovelov dom

Združenja:
ZKDRP
ZKDRP

Kosovelov dom Sežana podpirajo:
Občina Sežana
MIZKS
ITA-SLO

Generalni medijski pokrovitelj:
RTV Koper-Capodistria - RADIO KOPER
Radio Koper

Članstvo v drugih združenjih:
KUDUS

Organiziramo - sodelujemo:
Echos

Kosovelov Dom Sežana © 2011 - Produkcija: Digital iN