PREMIK 1 NA 1: TOMAŽ ŠTOLFA
Projekt PREMIK 1 NA 1
Pogovorni večer
petek, 26. oktober 2018, ob 19:00
V INKUBATORJU

NOVA SEZONA PREMIK 1 NA 1: Poslušaj, doživi, premakni!

Ekipa PREMIKajočih še naprej sledi osnovni ideji o združevanju in povezovanju na lokalni ravni. Želji razredčiti individualizem in ponovno priklicati skupno ter spodbuditi mlajše in starejše v delo za skupnost in v povezovanje ostajata. Trudimo se pokazati, da duh odprtosti, tolerance, razumevanja in dopuščanja drugačnosti bogati ter PREMIKa zasidrane meje vsakdana.

Po marčevskem PREMIKu 2018, nadaljujemo z novo sezono mesečnih pogovornih večerov PREMIK 1 na 1. Še vedno velja, da bodo srečanja zadnji petek v mesecu, v različnih partnerskih organizacijah.

Prvi dogodek bo v petek, 26. oktobra, ob 19. uri, v Inkubatorju v Sežani.

Gost prvega dogodka bo TOMAŽ ŠTOLFA.

Tomaž Štolfa je domačin, Kraševec, podjetnik, ki ga je poklicna pot odnesla v ZDA. Gradi in pomaga graditi tehnološka podjetja. Trenutno dela na novem projektu med New Yorkom in Ljubljano. Pred tem je Tomaž v San Franciscu soustanovil podjetje Layer, ki omogoča komunikacijo več kot 80 milijonom uporabnikom v več kot 500 aplikacijah.

S Tomažem se bo pogovarjal Žan Papič.

Novo sezono začenjamo tudi z novostmi. Konec septembra smo pripravili odprti sestanek, na katerem smo iskali nove člane ekipe. Vsi, ki ste ga zamudili, pa bi vas sodelovanje zanimalo, ste še vedno vabljeni v ekipo PREMIKajočih. Kar pocukajte nas za rokav na dogodkih ali nam pišite na Facebook (PREMIK Sežana).

Druga novost pa sta dve novi pridruženi organizaciji. Inkubator Sežana in Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana sta se pridružili dosedanjim organizacijam, ki skupaj z neformalno skupino PREMIK soustvarjajo projekt PREMIK 1 na 1. Ostale sodelujoče organizacije so Kosovelov dom Sežana, Kosovelova knjižnica Sežana, Klub študentov Sežana, Ljudska univerza Sežana (Kosovelova soba), Mladinski center Podlaga (Zavod ŠTIP) in ŠC Srečka Kosovela: Višja strokovna šola.

Več informacij najdete na: www.premik-sezana.si in FB Premik Sežana.

koledar prireditev
< SEPTEMBER 2020 >
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
FB Kosovelov dom

Združenja:
ZKDRP
ZKDRP

Kosovelov dom Sežana podpirajo:
Občina Sežana
MIZKS
ITA-SLO

Generalni medijski pokrovitelj:
RTV Koper-Capodistria - RADIO KOPER
Radio Koper

Članstvo v drugih združenjih:
KUDUS

Organiziramo - sodelujemo:
Echos

Kosovelov Dom Sežana © 2011 - Produkcija: Digital iN