Gledališče

KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA

ŠPAS TEATER

Komedija

petek, 9. februarja 2024, ob 20.00
Cena: 23 €
KUPI VSTOPNICO

Izbira tistega ‘za vedno’ nikoli ni enostavna!

Dve leti je, kar je Silvija zapustila svojega Bojana. V odnosu vendar mora biti mnogo več od rutine, kavča in Netflixa! Zagotovo obstaja tudi njen Romeo, uspešen, poln energije, priročen in za piko na i še noro zaljubljen vanjo. A najti ‘pravega’ vseeno ni tako enostavno! Slednjič izbere bolj lahkoten pristop k iskanju. Poda se na ljubezensko avanturo najti moža in je pri tem – prekleto uspešna. Še preveč!

Kar trije bi lahko bili bodoči’: ‘raketa od človeka’, učitelj Sebastijan, odvetnik Valter in najboljši mizar v mestu Edi – vsi so do konca zagreti, da se bodo poročili z njo. Le nezvesta nevesta še ni povsem prepričana… Zabavni prizori si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka in Silvija se v ljubezenskih igricah iz minute v minuto bolj zapleta. Eden pleza po balkonu, drugi pride nenapovedano, tretji popravlja v spalnici… Neizbežno je, da bo kmalu prišlo do soočenja. Le kakšno bo? Kako bo Silvija krmarila v koktejlu moških, kdo bo najbolj v šoku, zakaj in katero potezo bo na koncu potegnila? Res težka odločitev! Mogoče jo lahko reši le koketna prijateljica Ema?

Zabavna komedija navdušuje s hitrostjo dogajanja in krmarjenja med obilico moških v stanovanju – z enim samim plemenitim ciljem najti pravega moža.

Kjer bi se situacija lahko zapletla, se tudi bo! K sreči pa človeška domišljija in ženska iznajdljivost ne poznata meja. Zagotavljamo vam uro in pol čiste gledališke zabave in smeha!

Zgodba: Derek Benfield

Režija: Žiga Flajnik

Igrajo: Mojca Funkl, Mojca Fatur, Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Tadej Pišek

 

Vstopnina:

– parter: 23€