Gledališče

Prestavljeno: ŽIGOLO s. p., Domen Valič

MONOKOMEDIJA

četrtek, 29. februarja 2024, ob 20.00
Cena: 19/23 €
KUPI VSTOPNICO

Zaradi nepredvidljivih okoliščin je predstava Žigolo s.p. PRESTAVLJENA s četrtka, 29. 2. 2024, na četrtek, 14. 11. 2024, ob 20. uri.
Že kupljene vstopnice lahko obdržite za novembrski termin ali pa jih skupaj z računom vrnete na blagajno, kjer vam bo povrnjena kupnina.

Avtor besedila: Matej Mijatović
Igra: Domen Valič

Hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo nam na humoren način pove, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških.

Pravi, da je osvojiti žensko lažje kot osvojiti Rožnik, da pa jo je dosti težje obdržati. Toda – zakaj bi si moški pri zdravi pameti tega sploh želel?!

A ljubezen in zdrava pamet ponavadi ne hodita vedno z roko v roki kot zaljubljen par. Ljubezen pa se seveda lahko zgodi tudi najboljšim. In tudi najboljši se lahko zatreskajo v napačno. Kaj pa potem?

Vstopnina:

-predprodaja: 19 EUR,

-na dan dogodka: 23 EUR.

Preko KD Sežana je na razpolago 50 vstopnic. Vstopnice lahko kupite tudi preko platforme EVENTIM. Dogodek je brez sedežnega reda. Lahko se usedete po lastni izbiri.